Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Робърт Земекис снима сексуални приключения за телевизията

Робърт Земекис, създателят на „Форест Гъмп”, ще екранизира за малък екран „Фермата” по бестселъра на Никълсън Бейкър. - Робърт Земекис снима сексуални приключения за телевизията

Робърт Земекис, създателят на „Форест Гъмп”, ще екранизира за малък екран „Фермата” по бестселъра на Никълсън Бейкър.

Култовият режисьор Робърт Земекис е решил за кратко да загърби киното и да се захване с телевизия.

Създателят на „Форест Гъмп” ще екранизира за малък екран „Фермата” по бестселъра на Никълсън Бейкър. Историята в романа се върти около мъж на име Арно, който може да спира времето. Това му позволява да се впуска в поредица от сексуални приключения. Превръща се в съвършения воайор, който въпреки всичко жадува за нормални отношения. Когато се влюбва, неговите сили се прехвърлят на приятелката му, която от своя страна започва да изживява собствените си сексуални авантюри.

“Не само че Робърт е един от най-великите кинаджии на всички времена, но той има способността да разказва историите и да привлича зрителите толкова брилянтно, че нямаме съмнение, че сериалът „Фермата” ще има небивал успех под негово ръководство”, казва Брад Грей – изпълнителният директор на студио „Парамаунт пикчърс”.

Досега най-успешната колаборация между студиото и Робърт е „Форест Гъмп” – филм, донесъл „Оскар” на Земекис за най-добър режисьор и на Том Хенкс за най-добър актьор.

Преди две години „Парамаунт“ и Земекис си партнираха в създаването на филма „Полет”, за който Дензъл Уошингтън беше номиниран за наградата на Академията.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg