Роби Уилямс наставник от дистанция в „Гласът на България“

Ще даде насоки на участниците чрез видеообръщение

Роби Уилямс ще се включи с видео във втория епизод на „Гласът на България“. Снимка: Би Ти Ви - Роби Уилямс наставник от дистанция в „Гласът на България“

Роби Уилямс ще се включи с видео във втория епизод на „Гласът на България“. Снимка: Би Ти Ви

Роби Уилямс ще вземе участие в „Гласът на България“ тази неделя със съвети към участниците, преди да излязат на сцената във втория епизод от кастингите на тъмно. Певецът обаче няма да присъства на живо в София – той ще се включи в предаването от дистанция, чрез видеообръщение, в което ще сподели своята формула за успех на музикалната сцена.

Роби Уилямс е гостувал на сцена у нас само веднъж – на фестивала „Спирит ъф Бургас“ през 2015 г. Преди това е идвал в България за снимките на видеоклип към песен на групата „Тейк дет“.

Изпълнителят има опит и в музикалните предавания във Великобритания, където бе треньор в „Х фактор“ през сезон 2018/2019.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg