СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Робин Уилямс вдъхва надежда на неизлечимо болна преди смъртта си

Актьорът й праща видео посланието няколко месеца, преди самият той да се самоубие

Робин Уилямс (1951-2014) - Робин Уилямс вдъхва надежда на неизлечимо болна преди смъртта си

Робин Уилямс (1951-2014)

Няколко месеца, преди да се самоубие, актьорът Робин Уилямс е записал вдъхновяващо видео послание, предназначено за неизлечимо болна жена от Нова Зеландия. На нея Уилямс е успял да вдъхне надежда, но самият той е изгубил смисъла и на 11 август отне живота си. Според съпругата му комикът е страдал от Паркинсон.

Срещата с Робин Уилямс е било едно от петте последни желания на 21-годишната Вивиан Уолър. Младата жена разбира, че ще се сбогува с живота си през януари. Оказва се, че има рак на белия дроб, черния дроб и дебелото черво. Среща няма, но Уилямс й праща видео писмо.

„Изпращам цялата си любов към теб, Джак и Софи, – казва актьорът във видео посланието, споменавайки съпруга на Вивиан и 1-годишната им дъщеря. – Какво става? Всичко е наред, всичко е наред, всичко е наред. Много любов, скъпа!“

Видеото завършва с целувка, вижте го: 

http://youtu.be/fU4C_qHaRIg

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg