POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Робин Уилямс влезе в клиника, за да лекува душата си

Опитът да остане трезвен му докарал емоционален срив

Работата пречела на Робин Уилямс да се концентрира върху крехкото състояние на своята трезвеност. - Робин Уилямс влезе в клиника, за да лекува душата си

Работата пречела на Робин Уилямс да се концентрира върху крехкото състояние на своята трезвеност.

Робин Уилямс доброволно е влязъл в клиника, за да стабилизира емоционалното си състояние. 62-годишният актьор ще се подложи на лечение, защото опитът му да остане трезвен след доскорошния му алкохолизъм го докарал до срив.

Говорителят на Уилямс съобщи, че клиентът му си е взел няколко седмици отпуск, но не е започнал отново да пие. Просто искал да затвърди преодоляването на зависимостта си, тъй като в близките 20 месеца имал постоянни снимачни ангажименти и… нямал време да се концентрира върху крехкото състояние на своята трезвеност.

В рехабилитационния център „Дан Андерсън” в Минесота комикът ще се подложи на терапия, която се фокусира около „духовния фитнес”, емоционалния баланс, здравословните връзки, мъката и медитацията.

Още в началото на 80-те години Робин разкри, че злоупотребява с кокаин и алкохол. Но чак през 2006-а се подложи на лечение от зависимостта си към спиртните напитки.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg