Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Кои са родителите на Рей

Звездата Дейзи Ридли отговаря на няколко въпроса, възникнали от теории на феновете, свързващи я едновременно с Джин Ерсо от „Роуг Уан” и с Оби-Уан Кеноби

Според една теория възможна майка на Рей е Джин Ерсо от задаващия се Rogue One, но тя принадлежи към много по-ранно поколение галактически персонажи и не се вписва в хронологията.  - Кои са родителите на Рей

Според една теория възможна майка на Рей е Джин Ерсо от задаващия се Rogue One, но тя принадлежи към много по-ранно поколение галактически персонажи и не се вписва в хронологията.

Докато чакаме Rogue One, новия филм от космическата сага „Междузвездни войни“, пред нас стои още един неразрешен въпрос: кои са родителите на Рей? След един от най-отворените холивудски финали в последно време – в „Силата се пробужда“, феновете съвсем обяснимо нямат търпение да получат някои отговори. Е, поне е ясно кога ще стане известна истината. Актрисата Дейзи Ридли потвърди, че произходът на Рей ще бъде изяснен в Епизод VIII.

Младата Ридли изигра жената-пилот Рей, която не познава семейството си, но има ключова роля в Епизод VII: „Силата се пробужда”. Думите на актрисата са отговор на фенската теория за възможна роднинска връзка с Оби-Уан Кеноби заради уменията ѝ в джедайските трикове и характера ѝ на самотник.

„Ще разберем след година, просто запомнете въпроса си”, коментира Ридли.

Според друга теория възможната й майка е Джин Ерсо от задаващия се Rogue One, но тя принадлежи към много по-ранно поколение галактически персонажи и не се вписва в хронологията.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

„Мисля, че не се връзва исторически… Има го Дарт Вейдър, така че накрая тя би излязла моя пра-прабаба – казва Дейзи Ридли. – Би могло да се случи и такова нещо, разбира се, особено в една далечна галактика. Сега се вълнувам от предстоящия филм, защото знам, че ще бъде много различен. Не знам какво се случва – знам края, но всъщност не съм наясно как се стига до него.”

„Rogue One: История от Междузвездни войни” излиза на голям екран на 16 декември.

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах