Роки, Рамбо и Силвестър в новия филм на Стефан Командарев

„В кръг“ - филм за патрулиращи в нощна София полицаи - с първи трейлър (видео)

Героинята на Ирини Жамбонас в сблъсък със среднощен нарушител. Снимка: Стопкадър - Роки, Рамбо и Силвестър в новия филм на Стефан Командарев

Героинята на Ирини Жамбонас в сблъсък със среднощен нарушител. Снимка: Стопкадър

Историите на три двойки патрулиращи в нощна София полицаи разказва в новия си филм „В кръг“ режисьорът Стефан Командарев. Излезе първият трейлър на продукцията, а премиерата на голям екран ще бъде на 8 ноември.

Сюжетът на филма се развива в нощта между 9 и 10 ноември 2019-а година, затова „В кръг“ ще тръгне по кината именно тогава.

„Идеята ни е да покажем какво се случва тук и сега и то през очите на обикновените хора. Разбира се, както е в живота, и тук ги има светлите и тъмните страни“, разказа пред „Здравей, България“ по Нова Командарев.

Във видеото виждаме като полицаи Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов и Стоян Дойчев. В една от среднощните им срещи с нарушители попадат на Роки, Рамбо и Силвестър. Участват още Павел Поппандов, Герасим Георгиев – Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др.

Преди и по време на снимките актьорите си общуват с полицаи, които дават ценни насоки за ролите им. Партньор на филма е Синдикалната федерация на служителите на МВР, които работят с екипа още на ниво сценарий и развиване на историите.

„В кръг“ е вторият филм от планираната трилогия след „Посоки“. Сценаристи са Симеон Венциславов и Стефан Командарев, оператор – Веселин Христов, продуценти – Стефан Командарев и Катя Тричкова за „Арго Филм“.

Филмът е заснет с подкрепата на Националния филмов център, фонд „Евроимаж“, Сръбския филмов център, Илиян Рангелов и др.

Доза Щастие

ДС