VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Роки, Рамбо и Силвестър в новия филм на Стефан Командарев

„В кръг“ - филм за патрулиращи в нощна София полицаи - с първи трейлър (видео)

Героинята на Ирини Жамбонас в сблъсък със среднощен нарушител. Снимка: Стопкадър - Роки, Рамбо и Силвестър в новия филм на Стефан Командарев

Героинята на Ирини Жамбонас в сблъсък със среднощен нарушител. Снимка: Стопкадър

Историите на три двойки патрулиращи в нощна София полицаи разказва в новия си филм „В кръг“ режисьорът Стефан Командарев. Излезе първият трейлър на продукцията, а премиерата на голям екран ще бъде на 8 ноември.

Сюжетът на филма се развива в нощта между 9 и 10 ноември 2019-а година, затова „В кръг“ ще тръгне по кината именно тогава.

„Идеята ни е да покажем какво се случва тук и сега и то през очите на обикновените хора. Разбира се, както е в живота, и тук ги има светлите и тъмните страни“, разказа пред „Здравей, България“ по Нова Командарев.

Във видеото виждаме като полицаи Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов и Стоян Дойчев. В една от среднощните им срещи с нарушители попадат на Роки, Рамбо и Силвестър. Участват още Павел Поппандов, Герасим Георгиев – Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др.

Америка за България

Преди и по време на снимките актьорите си общуват с полицаи, които дават ценни насоки за ролите им. Партньор на филма е Синдикалната федерация на служителите на МВР, които работят с екипа още на ниво сценарий и развиване на историите.

„В кръг“ е вторият филм от планираната трилогия след „Посоки“. Сценаристи са Симеон Венциславов и Стефан Командарев, оператор – Веселин Христов, продуценти – Стефан Командарев и Катя Тричкова за „Арго Филм“.

Филмът е заснет с подкрепата на Националния филмов център, фонд „Евроимаж“, Сръбския филмов център, Илиян Рангелов и др.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg