Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Русия подари на Стивън Сегал земя за строеж на център за бойни изкуства

Стойността на имота е 800 млн. рубли (около 13 млн. евро)

Владимир Путин и Стивън Сегал са дългогодишни приятели. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Русия подари на Стивън Сегал земя за строеж на център за бойни изкуства

Владимир Путин и Стивън Сегал са дългогодишни приятели. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Стивън Сегал строи огромен Международен център за източни бойни изкуства в Подмосковието, съобщава „Газета.ру”. Центърът ще бъде разположен на „Рубльовско шосе” върху площ от 8,2 хектара, които са дадени на актьора под безвъзмездна аренда.

Според информацията стойността на подобен участък е около 800 млн. рубли (около 13 млн. евро). Сегал е придобил земята без търг, властите са обяснили решението си с аргумента, че това ще създаде работни места за строителството на Центъра. В официалния договор между Стивън Сегал и правителството на Подмосковието обаче пише, че комплексът върху 8 хектара ще се строи само от 8 души, твърди „Газета.ру”.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg