POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Руски комунисти искат извинение и презаснемане на финала на „Игра на тронове”

Подозират злоупотреба със средствата за сериала, които идват от „данъците на обикновените американски работници и потиснатите чернокожи“

В Руската комунистическа партия си представят друг финал на „Троновете“. Илюстрация: HBO/Wikicommons/MT - Руски комунисти искат извинение и презаснемане на финала на „Игра на тронове”

В Руската комунистическа партия си представят друг финал на „Троновете“. Илюстрация: HBO/Wikicommons/MT

Сериалът „Игра на тронове“ може и да е завършил, но един призрак продължава да скита из Вестерос – призракът на комунизма. Незадоволени от съдбата на героите и злодеите в сериали членове на Руската комунистическа партия са написали отворено писмо до HBO и продуцентите на сериала, в което настояват за презаснемане на последния сезон, съобщава руското англоезично издание „The Moscow Times“.

„Тази прекрасна поредица има много искрени почитатели в нашата партия, защото тя показва последиците, които монархическите режими носят на народите”, заяви миналата седмица Сергей Матасов, първи секретар на регионалния комитет на партията в руската република Алтай.

Според членовете на партията, докато са снимали последните шест епизода, продуцентите за забравили да слушат гласовете на почитателите, в резултат на което се получил „зле замислен сюжет“, „слаба актьорска игра“ и „липса на логика“.

Комунистите обвиняват шоуто в обезсърчаването на милиони фенове и вероятна злоупотреба със средствата, отпуснати за сериала, които „идват от данъците на обикновените американски работници и потиснатите чернокожи“.

„Ние… изискваме незабавно извинение от създателите на финала на „Игра на тронове” и задължително преснимане на последния сезон с нови режисьори и сценаристи“, заключават руските комунисти, добавяйки, че техните другари от Комунистическата партия на САЩ също трябва да участват в презаснемането.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg