Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

НДК: Учителят на Камен Донев

Предстоящи събития в Двореца в последната седмица на 2016-а

Камен Донев изнася концерт в зала 1 във вторник. - НДК: Учителят на Камен Донев

Камен Донев изнася концерт в зала 1 във вторник.

Предстоящи събития в НДК
(26 – 31 декември)

27 декември

Новогодишен концерт на Камен Донев „Песни на учителя“ ще можете да гледате на 27 декември вторник в зала 1 от 20:00 часа. Със специалното участие на оркестъра на Бобан Маркович.

Сопраното Мариана Цветкова и баритонът Алек Аведисян под съпровода на пианистката Анна Пешкова, представят рецитала „Любов и носталгия“. Песенни цикли от Брамс, Григ и Дворжак ще прозвучат в интерпретация на изпълнителите на 27 декември (вторник) от 19:00 часа в зала 6 на Националния дворец на културата (НДК), като част от програмата на Новогодишния музикален фестивал (НМФ).

28 декември

Любителите на музикално-драматичния жанр могат да се докоснат до някои от най-добрите образци в световната оперетна класика по време на спектакъла на звездите на Музикалния театър – „Новогодишен оперетен бал“, на сцената на зала 1 на НДК, на 28 декември 2016 г. (сряда) от 19:00 часа.

Спектакълът „Усмихни се“, предназначен за най-малките, се играе в сряда от 10:00 и от 11:30.

„Зимна приказка“ – концерт на детски хор на БНР ще се проведе от 19:00 часа в зала  6. В програмата са включени Адолф Адам, Хендел, Моцарт, Христо Недялков, Стефан Ременков, Юлиян Слабаков, Ангел Букурещлиев, Добри Христов и др.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах