Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Събота, среща със Стинг: 21 ч.

Как да пристигнем в „Арена Армеец“ преди да е свършил концертът

„Съвършената музика е тишината, ние само поставяме красиви рамки около нея“, казва Стинг. Снимка: СМЕ - Събота, среща със Стинг: 21 ч.

„Съвършената музика е тишината, ние само поставяме красиви рамки около нея“, казва Стинг. Снимка: СМЕ

Четвъртата ни среща със Стинг вече си има и час – 21. Влюбени в неговата музика (а някои несъмнено и в самия него), отдавна не приемаме други покани за предстоящата събота вечер, 16 септември 2017-а. Но ако желаем дълго чаканият концерт да не се превърне в наш личен кошмар, е добре да предприемем някои мерки: кога и как да пристигнем в „Арена Армеец“ преди да свърши концертът, а също и как да си тръгнем без проблеми от транспортен характер.

Добре е да знаем, че входовете на „Арена Армеец“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,30 ч. Булевард „Асен Йорданов“ няма да бъде затварян за автомобили. Организаторите „София мюзик ентърпрайсис“ приканват зрителите да тръгнат към залата по-рано, за да успеят да преминат навреме през пропускателните пунктове и проверките по безопасността.

Преди Стинг на сцената ще излезе синът му Джо Съмнър, неговото шоу започва в 20 ч., а звездата ще се появи около час по-късно. Стинг ще изпълни парчета от новия си албум 57th & 9th, но със сигурност ще ни припомни и най-хубавото, което е създавал в продължение на 40 години.

Вижте още: СТИНГ ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ. И НИКОГА НЕ НИ СТИГА

От СМЕ съобщават, че билетите за концерта са почти разпродадени – но все още има ограничено количество от най-ниската ценова категория.

Един англичанин в Ню Йорк изпълнява „Един англичанин в Ню Йорк“:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90