Найден Тодоров и Камий Тома

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Събраха се: Спейси и Уайнстийн заедно на рехабилитация

Актьор и продуцент ще лекуват в една клиника сексуалните си зависимости

Харви Уайнстийн и Кевин Спейси ще изследват травмите си, довели ги до сексуална зависимост. Снимки: ЕПА/БГНЕС - Събраха се: Спейси и Уайнстийн заедно на рехабилитация

Харви Уайнстийн и Кевин Спейси ще изследват травмите си, довели ги до сексуална зависимост. Снимки: ЕПА/БГНЕС

Актьорът ​Кевин Спейси и продуцентът Харви Уайнстийн най-сетне се събраха – не на някоя снимачна площадка (където нито жените, нито мъжете щяха да бъдат в безопасност), а в клиника за лечение от сексуална зависимост, съобщава „Дейли Мейл“.

Клиниката „Медоус“, от чиито услуги се твърди, че са решили да се възползват двамата носители на „Оскар“ (един за Уайнстийн, два за Спейси), се намира в Аризона и се рекламира като прилагаща най-добрата програма за преодоляване на този тип зависимост. Един месец лечение там струва 36 хиляди долара.

Рехабилитационният център „Медоус“

Спейси бил пристигнал в „Медоус“ в края на миналата седмица (което не е официално потвърдено от говорителя му), а Уайнстийн е бил забелязан по-рано да обядва във Финикс – града, в чиито околности се намира клиниката.

В рехабилитационния център Спейси и Уайнстийн могат да се възползват от басейна и фитнес центъра, конната база и други места за приятно прекарване на времето, но вероятно не и от персонала – или поне не така, както са го правили досега.

„В „Медоус“ осигуряваме поверителна и безопасна среда за лечение на сексуалната зависимост. Нашите специалисти помагат на всеки клиент да открие основните проблеми, причинили пристрастяването му, да се освободи от тях и пристрастеността си. Осигуряваме им иновативен и високо ефективен план, разработен специално за справяне с сексуалната зависимост при мъжете“, гласят рекламните материали на клиниката.

В „Медоус“ отървават пациентите си от зависимостта им с 45-дневен курс, наречен „Нежната пътека“, в рамките на който Спейси и Уайнстийн биха могли да „лекуват травмите си“ и да „получат инструменти, с чиято помощ да променят живота си“. Освен това ще могат да си говорят за кино, да обменят спомени и идеи за бъдещи филми или пък по защитните си стратегии в предстоящите съдебни процеси.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах