Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Съкратено в ефир, „Шоуто на Николаос Цитиридис“ продължава онлайн

След 23 ч. водещият минава на по-освободени теми, гости и шеги

От 24 май Николаос Цитиридис разполага само с половин час ефирно време. Снимка: Би Ти Ви - Съкратено в ефир, „Шоуто на Николаос Цитиридис“ продължава онлайн

От 24 май Николаос Цитиридис разполага само с половин час ефирно време. Снимка: Би Ти Ви

Съкратената част от „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще се премести онлайн, съобщи Би Ти Ви. Преди седмици стана ясно, че късното шоу на телевизията вече ще бъде само половин час заради промяна в графика на късните новини – от 24 май емисията вече започва в 23 ч.

Шоуто обаче ще има дигитално продължение – „По-късното шоу на Николаос Цитиридис“, което ще се излъчва веднага след епизода в ефир и ще бъде достъпно за зрителите на btvplus. Началото на шоуто по Би Ти Ви остава с начален час 22,30 ч.

В дигиталните епизоди ще има повече свобода в темите, гостите и шегите, твърдят от екипа. Новият, по-динамичен формат на шоуто, си поставя за цел да бъде по-близо до съвременния потребител – „с ексклузивно съдържание и гаранция за свежо настроение, много смях и горещи емоции – достъпни навсякъде и по всяко време“, казват от Би Ти Ви.

В платформата на Би Ти Ви, за която не се изисква платен абонамент, вече е наличен първият епизод на „По-късното шоу на Николаос Цитиридис“ – 10-минутно продължение на интервюто със Силвия Кацарова, започнало в ефир.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90