Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Салон на изкуствата? Не, Дворец (пълна програма)

Камелия Тодорова излиза в зала 1 на НДК на 18 май с концерта „Нощи от бял сатен“. Участват Софийска филхармония, Хоровата капела „Светослав Оретенов“ и брас асоциация „Комбо“. - Салон на изкуствата? Не, Дворец (пълна програма)

Камелия Тодорова излиза в зала 1 на НДК на 18 май с концерта „Нощи от бял сатен“. Участват Софийска филхармония, Хоровата капела „Светослав Оретенов“ и брас асоциация „Комбо“.

Как се свири на хор или пък на върха на света, ще научи публиката на предстоящия Салон на изкуствата. Двадесет и първото издание на фестивала подготвя да се разгърне не в салон, а да заеме всички арени на НДК – с поп, джаз, фънк, етно и симфонична музика, с кино – късо и пълнометражно, със съвременно и класическо изкуство и литература.

От 11 май до 17 юни голямата суматоха в културата ще бъде в Двореца на културата – за Камелия Тодорова и нейните „Нощи в бял сатен“; за „Балканската треска“ на Теодосий Спасов, Мирослав Тадич и Влатко Стефановски; за Софийската филхармония и Симфоничния оркестър на БНР; за хоровете „Светослав Обретенов“ и „Космически гласове“; за „Акага“ и квартет „Кварто“ с концерта им „Либидо“; за пианистите Живко Петров, Ангел Заберски, Иван Янъков и Георги Черкин; за група „Ревю“ и тяхната „РевЮлюция“; за Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, които до концерта смятат да запишат цял албум – засега имат половин; за Хартиената улица на „София хартиен арт фест“…

Пълна програма на Салон на изкуствата 2016

1

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

2

3

4

5

6

7

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах