Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Сълзите на клоуна“, песента на „Мейдън” за Робин Уилямс

Парчето е част от новия им албум, наречен „Книга на душите“

Робин Уилямс сложи край на живота си на 11 август 2014 г. - „Сълзите на клоуна“, песента на „Мейдън” за Робин Уилямс

Робин Уилямс сложи край на живота си на 11 август 2014 г.

Вокалистът на „Айрън Мейдън” Брус Дикинсън обяви, че песента Tears of a clown (Сълзите на клоуна) от бъдещия им албум ще разказва за актьора Робин Уилямс. Албумът ще носи заглавието The book of souls (Книгата на душите) и ще се появи на 4 септември.

Робин Уилямс бе намерен мъртъв на 11 август миналата година в дома си в Калифорния. Той остави незабравими филми като „Добро утро, Виетнам”, „Добрият Уил Хънтинг“, „Кралят на рибарите“, „Обществото на мъртвите поети” и много други.

Британската група иска да почете актьора като му посвети една от новите си песни. От новия им албум засега може да се чуе само сингълът Speed of light (Скоростта на светлината), изпълнен за първи път пред публика на 14 август. В същия ден в YouTube се появи и видеоклипът на парчето. The book of souls е записан в Париж, в него ще звучат единайсет парчета с обща продължителност 92 минути.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg