Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Сам вкъщи, напушен

Райън Рейнолдс продуцира неприличен римейк на коледната комедия

Райън Рейнолдс е продуцент на комедията, но нищо чудно да постъпи като в „Дедпул“ и да влезе и в главната роля. - Сам вкъщи, напушен

Райън Рейнолдс е продуцент на комедията, но нищо чудно да постъпи като в „Дедпул“ и да влезе и в главната роля.

Коледа не е същата без комедията „Сам вкъщи“. Поредицата, превърнала Маколи Кълкин в дете-милионер, спечели огромни приходи и много фенове. Ето защо Райън Рейнолдс и „Фокс“ си партнират в римейк на коледниа филм, озаглавен „Stoned Alone“ (Напушен сам вкъщи).

Комедията няма да е за деца – от „Фокс“ твърдят, че ще е неприлична. В ролята на продуцент участва Райън Рейнолдс, а режисьор ще бъде Августин Фризел („Never Goin’ Back“). Сценарият е на Кевин Бъроус и Мат Майдър, които стоят зад текста на „The Package“ на „Нетфликс“.

Синопсисът на филма, според „Дедлайн” звучи така:

„Stoned Alone” насочва вниманието към отглеждащ марихуана загубеняк на двадесет-и-нещо години, който изпуска самолета за ски ваканцията си. В тази ситуация прави най-доброто, на което е способен: напушва се. Става параноичен и халюцинира как някой влиза с взлом в дома му, за да го обере. Оказва се, че наистина крадци са влезли в къщата му с взлом. Напълно дрогиран и подтикван от параноята, той опитва да осуети опита на крадците и да защити своята крепост“.

Към момента няма новини около актьорския състав, включително и кой ще влезе в образа на „защитаващия своята крепост загубеняк“.

Ако всичко върви по план, римейкът ще е готов тъкмо навреме, за да отбележи 20-годишнина на „Сам вкъщи” – първият филм излиза около коледните празници през 1990 г. от режисьора Крис Кълъмбъс.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg