Найден Тодоров и Камий Тома

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Само защото може, не означава, че трябва

Танцът на Бионсе върху Шостакович (видео)

Твърди се, че Шостакович се е срамувал от своя Валс № 2, комерсиално не само за времето си произведение. Как ли би приел танца на Бионсе върху Десетата си симфония? - Само защото може, не означава, че трябва

Твърди се, че Шостакович се е срамувал от своя Валс № 2, комерсиално не само за времето си произведение. Как ли би приел танца на Бионсе върху Десетата си симфония?

Бионсе танцува върху Шостакович, във всеки един смисъл. Трудно е да се установи кой е авторът на тази музикална шега – но ето, че необичайната комбинация от Десетата симфония на Дмитрий Шостакович и танците на Официалната кралица на всичко Бионсе от клипа „Single Ladies“ обикаля интернет. 

Видеото не оставя никого безразличен, предизвиквайки от шок до смях.

„Никога не съм вярвал, че ще прочета Бионсе и Шостакович в едно изречение“, гласи един от коментарите.

Ето още някои:

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

„Само защото можеш, не значи, че трябва“, „Двата най-велики таланти на света“, „Съжалявам, но наистина не се е получило чак толкова добре“, „Това е толкова глупаво, дори не е симпатично, глупаво е“…

Да видим Момичетата на Дмитрий:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

На прасе съм

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах