Санса подвива коляно пред Денерис (видео)

Още игрални кадри от сезон 8 на „Игра на тронове“ показват предаването на Зимен хребет на Драконовата кралица

Новото видео от осмия сезон на „Троновете“ е едва 5 секунди, но разкрива съществен детайл от съдържанието. - Санса подвива коляно пред Денерис (видео)

Новото видео от осмия сезон на „Троновете“ е едва 5 секунди, но разкрива съществен детайл от съдържанието.

След протяжно чакане, НВО най-накрая пусна още игрални кадри от последния осми сезон на „Игра на тронове“. За жалост, сцената продължава около пет секунд, но показва съществен детайл от съдържанието – пристигането на Денерис в Зимен хребет, което ще се случи в първия епизод, както вече потвърдиха режисьорите.

„Зимен хребет е Ваш, Ваше височество“, казва Санса на Денерис с хладна любезност.

Петте секунди са част от рекламен клип на НВО с кратки нови кадри от други техни продукции като „Истински детектив“, „Вице“, „Големи малки лъжи“, „Бари“… Премиерна дата на сезона все още няма, по последна информация премиерата ще е през април тази година.

Това са едва вторите игрални кадри от финалния „Игра на тронове“ – предишните бяха дори още по-кратки и показваха прегръдка между Джон и Санса с многозначителен поглед на Санса над рамото на брат си. Тоналността на видеата подсказва, че е възможно двете събития да са от една и съща сцена, така че погледът на Санса вероятно е насочен именно към Денерис.

Америка за България

Санса се опита да разубеди Джон да замине за Драконов камък, предстои да видим дали тя ще промени мнението си, след като се запознае с Кралицата на драконите. Почитателите обаче, особено тези на книжната поредица на Дж. Р. Р. Мартин, отдавна да копнеят да видят друга среща – тази между Джон и Аря. Най-силната роднинска връзка между Старките е именно между тях.

Интересен ще бъде и разговорът на Джон Сняг с Бран и Сам от Нощната стража, които вече са наясно, че той е потомък на Лиана Старк и Регар Таргариен.

Междувременно, драконът Дрогон е язден от Денерис, Визерион намери смъртта си от копие на Нощния крал и възкръсна като леден дракон, водач няма единствено Регал. А както гласи поверието, драконите могат да бъдат опитомени само от рода Таргариен. Затова феновете очакват, че в осмия сезон предстои да видим как Джон ще яхне Регал – едва ли обаче именно тази сцена ще бъде разкрита във все още предстоящия трейлър.

Bookshop 300×250 2
ДС