Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Санса подвива коляно пред Денерис (видео)

Още игрални кадри от сезон 8 на „Игра на тронове“ показват предаването на Зимен хребет на Драконовата кралица

Новото видео от осмия сезон на „Троновете“ е едва 5 секунди, но разкрива съществен детайл от съдържанието. - Санса подвива коляно пред Денерис (видео)

Новото видео от осмия сезон на „Троновете“ е едва 5 секунди, но разкрива съществен детайл от съдържанието.

След протяжно чакане, НВО най-накрая пусна още игрални кадри от последния осми сезон на „Игра на тронове“. За жалост, сцената продължава около пет секунд, но показва съществен детайл от съдържанието – пристигането на Денерис в Зимен хребет, което ще се случи в първия епизод, както вече потвърдиха режисьорите.

„Зимен хребет е Ваш, Ваше височество“, казва Санса на Денерис с хладна любезност.

Петте секунди са част от рекламен клип на НВО с кратки нови кадри от други техни продукции като „Истински детектив“, „Вице“, „Големи малки лъжи“, „Бари“… Премиерна дата на сезона все още няма, по последна информация премиерата ще е през април тази година.

Това са едва вторите игрални кадри от финалния „Игра на тронове“ – предишните бяха дори още по-кратки и показваха прегръдка между Джон и Санса с многозначителен поглед на Санса над рамото на брат си. Тоналността на видеата подсказва, че е възможно двете събития да са от една и съща сцена, така че погледът на Санса вероятно е насочен именно към Денерис.

Санса се опита да разубеди Джон да замине за Драконов камък, предстои да видим дали тя ще промени мнението си, след като се запознае с Кралицата на драконите. Почитателите обаче, особено тези на книжната поредица на Дж. Р. Р. Мартин, отдавна да копнеят да видят друга среща – тази между Джон и Аря. Най-силната роднинска връзка между Старките е именно между тях.

Интересен ще бъде и разговорът на Джон Сняг с Бран и Сам от Нощната стража, които вече са наясно, че той е потомък на Лиана Старк и Регар Таргариен.

Междувременно, драконът Дрогон е язден от Денерис, Визерион намери смъртта си от копие на Нощния крал и възкръсна като леден дракон, водач няма единствено Регал. А както гласи поверието, драконите могат да бъдат опитомени само от рода Таргариен. Затова феновете очакват, че в осмия сезон предстои да видим как Джон ще яхне Регал – едва ли обаче именно тази сцена ще бъде разкрита във все още предстоящия трейлър.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Върхът у мен