Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Сърчаджиева „остави“ Армията, взеха я в Сатирата

Александра Сърчаджиева ще продължи да играе на сцената на Сатирата.  - Сърчаджиева „остави“ Армията, взеха я в Сатирата

Александра Сърчаджиева ще продължи да играе на сцената на Сатирата.

Силен трансферен удар направи Сатирата преди старта на новия сезон. В състава на театъра постъпи Александра Сърчаджиева – при това само 10 дни, след като напусна „Армията“.

През август Александра обяви във фейсбук: „Вече не съм част от трупата на Военния театър! Напуснаааах! И сега се чувствам като преродена:). Свободата, Санчо, е на върха на копието!“

Талантливата актриса се сбогува с Военния театър неудовлетворена, че ролите, които получава, не са предизвикателство за потенциала й. Причината за това е в ангажиментите й в телевизионните шоута „Биг Брадър“ и „Денсинг Старс“, твърдят от „Армията“. Режисьорите не са искали да я разпределят от притеснение, че ще отсъства от репетиции и представления. Налагало се е съставът да се съобразява с участията й в телевизията, дори да я сменят с други актриси, когато е имала живи предавания.

За щастие, Александра и занапред ще играе в театъра. Поканата за Сатирата тя е получила от директора на театъра Здравко Митков, в чийто клас актрисата е завършила НАТФИЗ.

Освен Сърчаджиева, от 1 септември в трупата на сатириците постъпва и Албена Павлова.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg