Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Сатирата излиза на две сцени през юни

Трупата ще играе заглавия като „Мъжът ми е виновен“, „Шеги на любовта“, „Тиква!“, „Терапевти“, „Вечеря за тъпаци“...

Силвия Лулчева в спектакъла „Мъжът ми е виновен“, който през юни ще се играе на открито в „София тех парк“. Снимка: Елена Спасова/Сатиричен театър - Сатирата излиза на две сцени през юни

Силвия Лулчева в спектакъла „Мъжът ми е виновен“, който през юни ще се играе на открито в „София тех парк“. Снимка: Елена Спасова/Сатиричен театър

Сатирата е поредният столичен театър, който се готви за срещи с публиката в началото на юни. Моноспектакълът на Силвия Лулчева „Мъжът ми е виновен“ ще открие летния сезон на трупата на 8 юни в „София тех парк“ на сцена на открито.

Вижте още: ЖЕНА, ОСТАВЕНА САМА НА БРАЧНИЯ ФРОНТ

Следващата вечер отваря и Голямата сцена на театъра с „Шеги на любовта“ по Чехов. Пред полупразната зала, с продадени не повече от 30% от местата в салона, ще излязат Ана Вълчанова, Кирил Ефремов, Ивайло Калоянчев, Пламен Великов, Мартин Христов и др.

На 11 юни Димитър Живков излиза пред зрителите с моноспектакъла „Тиква!“.

Представленията на Голяма сцена започват в обичайното време – 19,30 ч., а на открито – половин час по-късно.

В афиша на сцената в „София тех парк“, която през лятото Сатирата ще дели с Театър „Българска армия“, са още заглавията „Тъп оптимист“ и „Помощ! Имам две деца“. На закрито през юни ще се играят „Терапевти“, „Вечеря за тъпаци“, „Провинциални анекдоти“, „Пет пъти за една нощ“, „Трима мъже и една маргарита“, „Смях на сбогуване“ и „Случайна среща“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС