Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Сатирата осветлява агент Билалов

Михаил Билалов този път не е в ролята на мафиот, а на шеф на агентите, агентите на недвижими имоти. - Сатирата осветлява агент Билалов

Михаил Билалов този път не е в ролята на мафиот, а на шеф на агентите, агентите на недвижими имоти.

Осем актьори с агентурно настояще влизат в Сатиричния театър в четвъртък. Спокойно, не става дума за принадлежност към ДС, а за гастрола на представлението „Агенти” в София. В него се разписват Михаил Билалов, Ивайло Захариев, Йосиф Шамли, Пламен Манасиев, Роберт Янакиев, Любов Кънев, Иво Йончев и Теодора Духовникова. Всички те записаха участие в сезоните на криминалето „Под прикритие”. Сега играят под наставленията на Владимир Пенев, който прави прощъпулника си като режисьор с „Агенти”.

Действието в пиесата се задвижва от патилата на няколко агенти на недвижими имоти. Толкова са го закъсали в работата, че за да угодят на шефа си, трябва да продадат и невъзможното – иначе аут!

„Лъжи, ласкателства, подкупи, кражби, заплахи и влизане с взлом са само малка част от новите тактики на агентите. В тежките времена на финансова криза в Чикаго, „отличници“ и „загубеняци” имат 48 часа, за да „затворят” сделките си и да оцелеят в джунглата на парите. В света на бизнеса правилото е, че няма правила. Приятелите стават врагове, овцете стават вълци, всеки играе срещу всеки”, разяснява постановчикът.

За разлика от доста свои колеги, Пенев прави режисьорското си „сефте”, без да си повери роля на сцената.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg