Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Създават предистория на „Свръхестествено“

В новия сериал Дийн Уинчестър ще разкаже историята на родителите си

Джаред Падалеки (Сам) и Дженсън Екълс (Дийн) в сцена от „Свръхестествено“ - Създават предистория на „Свръхестествено“

Джаред Падалеки (Сам) и Дженсън Екълс (Дийн) в сцена от „Свръхестествено“

„Свръхестествено“, хитовият сериал на CW за двама братя ловци на свръхестествени създания, ще има спиноф. Телевизията е одобрила проекта „Семейство Уинчестър“ (The Winchesters), предистория, която ще се съсредоточи върху Джон и Мери Уинчестър, родителите на братята Дийн и Сам, съобщава „Дедлайн“. 

Сериалът е продукция на „Chaos Machine Productions“, компанията на Дженсън Екълс (Дийн) и съпругата му Данийл, гост актриса в оригиналния сериал. Проектът е част от сделката им с „Уорнър Брос“. В ролята на разказвач ще влезе самия Екълс, който ще се завърне в ролята си на по-големия от двамата братя. Епизодите са описвани като „епичната неразказана любовна история за първата среща на двамата Уинчестър и как залагат всичко, за да спасят не само любовта си, но и целия свят“.

Изпълнителен продуцент и сценарист на „Семейство Уинчестър“ е Роби Томпсън, който има опит като копродуцент на „Свръхестествено“. В продуцентския екип са и двамата Екълс.

„След края на 15-и сезон на „Свръхестествено“ знаехме, че това не е краят – казва Дженсън Екълс пред „Дедлайн“. – Защото както е и в самия сериал „нищо никога не свършва наистина, нали?“. Когато Данийл и аз основахме „Chaos Machine Productions“, знаехме, че първата история, която искаме да разкажем, е историята на Джон и Мери Уинчестър. Винаги съм имал усещането, че моят персонаж Дийн е искал да знае повече за връзката на родителите си и как се е стигнало до нея. Така че ми харесва идеята той да ни поведе на това пътешествие.

Последният, петнадесети сезон на „Свръхестествено“, приключи през есента на 2020 г. В сериала ролите на Джон и Мери са поверени са Джефри Дийн Морган („Живите мъртви“) и Саманта Смит. Съдбата им е нещастна – Мери умира от ръката на демон, когато Сам е още бебе, а случката подтиква Джон да се превърне в ловец на чудовища. По-късно той посвещава и двамата си синове в занаята. Джон има епизодична роля в първи сезон и умира в началото на втори.

„Свръхестествено“ е най-дълго излъчваният научнофантастичен сериал в историята на американската телевизия – от 2005 г. до 2020-а. Братята Уинчестър бързо се превърнаха в любимци на зрителите и привлякоха гигантска фенбаза за всичките години на екран.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg