POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Сепуко и Млък! на фестивал на село край София

Балканска мини версия на Удсток събира 14 банди във Войняговци

На сцената на фестивала ще участват 14 банди. - Сепуко и Млък! на фестивал на село край София

На сцената на фестивала ще участват 14 банди.

Софийското село Войнеговци ще се превърне в арена на клубната музика на открито в събота и неделя. 14 банди ще вдигат много шум на фестивала Wrong Fest, който ще превърне местния стадион в балканска мини версия на Удсток.

Групите, заради които си струва да си направите двудневна рок разходка извън столицата, са Sha-Sha, Rebelites, Conquering Lion, Lidum Merrko, Baildsa, Mлък!, Superhiks, Omnipresent, Soundprophet, Sepuko 6, Der Hunds, Panican Whyasker, Babyface Clan и Smallman. Имената са претенциозни, но музиката е хубава.

Организаторите включват в цената на билетите и транспорт, за който са се погрижили. Ще има автобуси, които тръгват от паметника на Васил Левски в центъра на София. Разстоянието от около 16 км се изминава за по-малко от 25 минути. На отиване има два начални часа за транспорта – 16 и 16,30 ч. Връщането след концерта е от 12,45 ч., в 1 след полунощ и в 1,15 ч. Сценарият с извозването втория ден е същият. Има и алтурнативен вариант – хващате маршрутка № 46 от Лъвов мост, която достига до центъра на селото, както и автобус № 21 и 22 от с. Орландовци.

На място има Палатков лагер – фестивалът е два дни, което означава че всички фенове на живота на открито с двудневни билети ще имат възможността да използват къмпинга в района. Но си носете палатки. Ритуалният огън е от организаторите. По време на фестивала ще може да поритате на футболното или да се развихрите на волейболния и баскетболния терен, има осигурени и телевизори за футболните мачове.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg