Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Сериалът „Истински детектив“ пак с Матю Макконахи?

Уди Харелсън и Матю Макконахи бяха първата двойка ченгета в сериала "Истински детектив". - Сериалът „Истински детектив“ пак с Матю Макконахи?

Уди Харелсън и Матю Макконахи бяха първата двойка ченгета в сериала "Истински детектив".

От известно време медиите зад океана играят със спекулацията кой би пробвал обувките на Матю Макконахи и Уди Харелсън – актьорите, изиграли брилянтно първата двойка ченгета в култовия сериал „Истински детектив”.

Въпреки че в началото носителят на „Оскар” за ролята на болен от СПИН родео състезател в „Клубът на даласките купувачи” отказва да участва в телевизионния проект на HBO, сега като че ли е готов отново да застане пред камерата на криминалното готик шоу на американската кабелна телевизия.

“Аз харесвам „Истинска детектив” – и сериала, и цялото преживяване по правенето му, и заради това съм готов да го повторя. Когато договаряхме участието ми в първия сезон, за мен беше важно снимките да не продължат повече от 6 месеца. Ако телевизията ме искаше за още сезон-два, нямаше да се навия да играя.”

Макар желанието на тексаския актьор да е за завръщане на снимачната площадка в Луизиана, да се случи това е малко вероятно. Говори се упорито, че половинката от новата екранна детективска двойка ще бъде жена и, разбира се, ще разказва тотално нова история.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Български Лев

Bookshop 728×90