Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Сериалът „Връзки“ с втори сезон?

Комедийната драма стана любима на младата аудитория и на премиера Бойко Борисов

Средният дял на младите зрители, проследили първия сезон на „Връзки“, е над 41%. - Сериалът „Връзки“ с втори сезон?

Средният дял на младите зрители, проследили първия сезон на „Връзки“, е над 41%.

Обърна ли „Връзки“ страха от провал сред големите медии у нас, предизвикан от няколко слаби сериала? Това се питат в гилдията на телевизионните продуценти след успеха на поредицата в ефира на Би Ти Ви. Последният епизод на „Връзки“ бе излъчен в четвъртък вечерта и ден по-късно телевизията излезе с някои данни за зрителския интерес към сериала.

Първият сезон на „Връзки” оглави класацията на любимите сериали сред младата аудитория на възраст 18-34 за 2015 г., обявяват Би Ти Ви, позовавайки се на данните на ГАРБ. От медията твърдят, че финалният епизод на комедийната драма е привлякъл със 73% повече от всички телевизионни зрители в сравнение с Нова телевизия.

„Връзки“ стартира силно още с първия си епизод – с над 1 млн. зрители. Между тях, сам призна, е и премиерът Бойко Борисов.

Средният дял на младите зрители, проследили сезона, е над 41%.

Всичко това недвусмислено сочи, че Би Ти Ви вероятно ще се престраши да поръча и втори сезон на сериала. А защо не Нова телевизия да не пренасочи интереса си от риалити шоутата към сериалите?

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах