Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Сериалът „Връзки“ с втори сезон?

Комедийната драма стана любима на младата аудитория и на премиера Бойко Борисов

Средният дял на младите зрители, проследили първия сезон на „Връзки“, е над 41%. - Сериалът „Връзки“ с втори сезон?

Средният дял на младите зрители, проследили първия сезон на „Връзки“, е над 41%.

Обърна ли „Връзки“ страха от провал сред големите медии у нас, предизвикан от няколко слаби сериала? Това се питат в гилдията на телевизионните продуценти след успеха на поредицата в ефира на Би Ти Ви. Последният епизод на „Връзки“ бе излъчен в четвъртък вечерта и ден по-късно телевизията излезе с някои данни за зрителския интерес към сериала.

Първият сезон на „Връзки” оглави класацията на любимите сериали сред младата аудитория на възраст 18-34 за 2015 г., обявяват Би Ти Ви, позовавайки се на данните на ГАРБ. От медията твърдят, че финалният епизод на комедийната драма е привлякъл със 73% повече от всички телевизионни зрители в сравнение с Нова телевизия.

„Връзки“ стартира силно още с първия си епизод – с над 1 млн. зрители. Между тях, сам призна, е и премиерът Бойко Борисов.

Средният дял на младите зрители, проследили сезона, е над 41%.

Америка за България

Всичко това недвусмислено сочи, че Би Ти Ви вероятно ще се престраши да поръча и втори сезон на сериала. А защо не Нова телевизия да не пренасочи интереса си от риалити шоутата към сериалите?

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg