Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Сериалът „Връзки“ с втори сезон?

Комедийната драма стана любима на младата аудитория и на премиера Бойко Борисов

Средният дял на младите зрители, проследили първия сезон на „Връзки“, е над 41%. - Сериалът „Връзки“ с втори сезон?

Средният дял на младите зрители, проследили първия сезон на „Връзки“, е над 41%.

Обърна ли „Връзки“ страха от провал сред големите медии у нас, предизвикан от няколко слаби сериала? Това се питат в гилдията на телевизионните продуценти след успеха на поредицата в ефира на Би Ти Ви. Последният епизод на „Връзки“ бе излъчен в четвъртък вечерта и ден по-късно телевизията излезе с някои данни за зрителския интерес към сериала.

Първият сезон на „Връзки” оглави класацията на любимите сериали сред младата аудитория на възраст 18-34 за 2015 г., обявяват Би Ти Ви, позовавайки се на данните на ГАРБ. От медията твърдят, че финалният епизод на комедийната драма е привлякъл със 73% повече от всички телевизионни зрители в сравнение с Нова телевизия.

„Връзки“ стартира силно още с първия си епизод – с над 1 млн. зрители. Между тях, сам призна, е и премиерът Бойко Борисов.

Средният дял на младите зрители, проследили сезона, е над 41%.

Всичко това недвусмислено сочи, че Би Ти Ви вероятно ще се престраши да поръча и втори сезон на сериала. А защо не Нова телевизия да не пренасочи интереса си от риалити шоутата към сериалите?

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС