Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Звездите на Боливуд Шах Рук Хан и Каджол в София

Публикуваха в социалните мрежи снимки от столицата: България Експрес!

Премиерата на филма, който се снима в България, е на 18 декември. - Звездите на Боливуд Шах Рук Хан и Каджол в София

Премиерата на филма, който се снима в България, е на 18 декември.

Един от най-популярните индийски актьори – Шах Рук Хан, е вече в българската столица за снимките на новия филм с негово участие – Dilware („Голямо сърце“). Режисьор на заглавието е Рохит Шети, а премиерата се очаква няколко дни преди Коледа тази година.

„Време за „Голямо сърце“. Нямам търпение да видя усмивките на сценичния екип. Чаках повече от година забавлението да започне отново. България Експрес!“, анонсира пристигането си у нас в Туитър актьорът.

Във филма Рук Хан си партнира с друга известна актриса от Боливуд – Каджол. Той дори публикува в социалната мрежа снимка с нея от центъра на София – от алеята на художниците до сградата на Светия Синод. Хан и Каджол са един от доста популярните тандеми в индийското кино – двамата за последно играха заедно преди 5 години, в „Името ми е Хан“ от 2010 г.

На друг кадър, споделен от артиста, в далечината се вижда и върха на паметника „1300 години България“ пред Националния дворец на културата.

„Доколкото разбирам дъжда, романтиката, любовта… по време на снимки човек се нуждае повече от светлина, отколкото от любов“, гласи описанието на снимката.

В далечината вдясно - паметникът пред НДК.

В далечината вдясно – паметникът пред НДК.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg