Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Шарън Стоун „убита“ от шегаджии

Актрисата е съвършено жива, въпреки че из социалните мрежи вече я оплакват

Шарън Стоун си е жива и здрава.  - Шарън Стоун „убита“ от шегаджии

Шарън Стоун си е жива и здрава.

Не, Шарън Стоун не е загинала в катастрофа в Пенсилвания. Странно начало на дописка, а? Но се налага, защото из социалните мрежи все по-отчаяно оплакват актрисата, която според сайт, копиращ визуално „Скай Спортс“, е загинала.

Обаче не е – и въпреки че слухът набира скорост (както според погрешната информация е набирала скорост и самата Стоун преди да се размаже в дърво), набързо бе опроверган. Но кой ти гледа…

В изобилстващ от правописни грешки текст въпросното издание съобщава фалшивата новина и дори я илюстрира с колаж, който на пръв поглед е от новинарска емисия на Би Би Си. Според сайта, задигнал и логото на „Скай Спортс“, катастрофата е станала близо до дома на Стоун в Пенсилвания – тя била в един от два автомобила, участвали в гонка преди фаталната развръзка.

sharon

Мълвата развенчава сайтът „Медия мас“, който традиционно е сред първите издания при подобни случаи – и се радва на много добър успех в търсачката Гугъл.

Оттам поясняват, че сериозна популярност в края на уикенда миналата седмица е набрала страница във Фейсбук, наречена „RIP, Шарън Стоун“. Тя вече е изтрита от социалната мрежа – хаштагът обаче остава.

Важното е, че Шарън Стоун си е жива и здрава. Поне до следващото „убийство“ от някой шегаджия.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Още по темата

Убити от интернет