Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Шарл Азнавур в болница, отказва да се сбогува с публиката

Инфекция повали 90-годишния френски певец

Нямам намерение скоро да се разделям с публиката си, предупреди Азнавур. - Шарл Азнавур в болница, отказва да се сбогува с публиката

Нямам намерение скоро да се разделям с публиката си, предупреди Азнавур.

90-годишният Шарл Азнавур постъпи в болница „превантивно, заради инфекция от последните няколко дни“, съобщи компанията, организирала неговия концерт петък вечерта в Женева. Спектакълът е отменен, а организаторите и френският певец ще потърсят начин той да бъде пренасрочен възможно най-скоро.

Шарл Азнавур отдавна живее в Швейцария. Обитава къща на езерото Леман близо до Лозана, където работи малкия му син Никола – специалист по енергийните механизми на мозъка.

„Всичко ме интересува, наистина всичко. Чета всеки ден. Държа под ръка три книги – тази, която трябва да прочета, тази, от която ще науча нещо, и текстове на чужди езици, които редовно поддържам. През последните два месеца обиколих десет столици. Един критик реши да се направи на умен, като обяви, че се сбогувам с публиката си… Бях казал, че повече няма да ходя на турне… Не съм се сбогувал, това е довиждане, ще се върна пак“, каза Шарл Азнавур в предаване по швейцарската телевизия в неделя.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg