POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Шерлок надава глас в Книга за джунглата

Бенедикт Къмбърбач ще даде гласа си на още един звяр след дракона Смог от "Хобит" - тигъра от "Книга за джунглата". - Шерлок надава глас в Книга за джунглата

Бенедикт Къмбърбач ще даде гласа си на още един звяр след дракона Смог от "Хобит" - тигъра от "Книга за джунглата".

Какво става, когато една маймуна и Шерлок се срещнат? Ами получава се поредната екранизация на книгата на Ридиърд Киплинг „Книга за джунглата”.

Филмът ще се продуцира от Анди Съркис, сочен за най-добрия Цезар – главното шимпанзе в последните два филма от поредицата „Планетата на маймуните”. Бенедикт Къмбърбач, когото този сезон желаят всички в киното, телевизията и театъра, ще даде гласа си на подлия тигър Ширхан. Това е поредният звяр, озвучен от британеца след дракона Смог във филмовата поредица „Хобит“.

Едва ли Къмбърбач няма да се справи чудовищно добре с озвучаването на ролята, но за него се задава заплаха в лицето на Идрис Елба, който ще озвучава същия герой само че във версията на Джон Фавро. Последната комбинация, като че ли, звучи с една идея по-интригуваща.

Все още предстои да разберем кои ще са другите актьори, които ще намерят място с гласовете си в продуцираната от Съркис екранизация на „Книга на джунглата”. Може би от Матю Макконахи би излязъл чудесен Балу?

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС