Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Шинейд О’Конър с опит за самоубийство: Аз съм невидима

„Взех свърдоза. Няма друг начин да получа уважение“, написа певицата във Фейсбук

„Добра работа, хора, най-накрая се отървахте от мен“, написа във Фейсбук Шинейд О'Конър. - Шинейд О’Конър с опит за самоубийство: Аз съм невидима

„Добра работа, хора, най-накрая се отървахте от мен“, написа във Фейсбук Шинейд О'Конър.

Шинейд О’Конър е взела свръхдоза хапчета в отговор на „ужасяваща поредица предателства“…, поне ако се съди по емоционално съобщение, което тя е написала в профила си във Фейсбук и с което обвинява семейството си за своето самоубийство. За щастие, няколко часа по-късно източници от полицията са потвърдили пред сайта TMZ, че О’Конър е открита и е на сигурно място.

Бележката, публикувана в неделя сутринта (около 18 ч. вечерта в неделя, бълг. време), предполага „безобразна злоба“ от страна на съпруга ѝ, децата ѝ и дори приятелката на сина ѝ – и пояснява, че всичко се е случило, след като певицата си е направила хистеректомия през август. Шинейд твърди още, че държат бебета ѝ далеч от нея и повече на издържа.

„Взех свърдоза. Няма друг начин да получа уважение – пише певицата. – Не съм вкъщи. В хотел съм, някъде в Ирландия, под друго име. Плача от седмици. И всички ми казват да се разкарам. Аз съм невидима. На никого не му дреме.“

„Добра работа, хора, най-накрая се отървахте от мен. Съжалявам, че не стана по-рано. Когато планирахте да ми отнемете децата, помислихте ли, че ще си изгубя ума заради това? Или беше просто последният пирон? (…) Децата ми не се интересуват жива ли съм, или не, така или иначе. Нито пък бащите им. Всички печелят.“

О’Конър има четири деца, на възраст от 9 до 28 години. В момента тя е омъжена за Бари Херидж – терапевт, с когото се е запознала по интернет. Не е ясно дали някой от семейството ѝ е започнал да я издирва след публикуването на съобщението, близките й не са коментирали случилото се.

За щастие, няколко часа след статуса от полицията са потвърдили пред TMZ, че певицата е открита „контактна и на сигурно място“ някъде в Дъблин и ѝ е оказана медицинска помощ.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90