Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

„Шрек“ в Софийската опера

Най-интересните събития от 25 до 31 януари 2021 г. с „Фантастико“

Седмият милион

Седмият милион

Гарнизонно стрелбище

27.01.2021

17:30

Експозиции с фотографии от лагера на смъртта Аушвиц-Биркенау ще открият осмото издание на фотографския фестивал „ФотоФабрика“. Откриването на изложбата е на Международния ден в памет на жертвите на Холокоста. Кадрите са заснети през 2020 г. от Фелия Барух. 
Бели нощи

Бели нощи

Театрална работилница „Сфумато“

28.01.2021

19:00

Спектакълът „Бели нощи“ по Достоевски бе представен за първи път пред публика на 11 януари и тази седмица ще се играе едва за втори път в „Сфумато“. Драматургията е на Надежда Колева и Румен Драганов. Двамата са и участници в спектакъла, партнира им Стефан Саръиванов.
Шрек

Шрек

Софийска опера и балет

29.01.2021

19:00

Мюзикълът е по един от най-любимите детски анимационни филми на „Dream Works“ по книгата на Уилям Стайг. Либретото и стиховете са на Дейвид Линдзи-Абер, музиката е на Джанин Тезори. Участват Константин Икономов, Кръстина Кокорска, Цветелин Павлов, Камен Асенов, Весела Янева, Пламен Гранжан, Никола Попов и др. Постановката е на Уест Хайлър, диригент е Светослав Лазаров.
Пилето, което казва ку

Пилето, което казва ку

Нов театър - НДК

29.01.2021

19:30

Моноспектакъл на Иван Юруков по сценарий на Александър Урумов. Режисурата е на самия Юруков. 

Назови ме с моето име

Назови ме с моето име

Онлайн

30.01.2021

19:30

Спектакълът заимства заглавието си от „Назови ме с твоето име“ на Андре Асиман, но няма общо със сюжета на романа. Театралното представление с участието на Здрава Каменова и Наталия Цекова разказва истинските истории на хора, чиито имена са били принудително сменени от комунистическия режим през Възродителния процес в България. Истории за деца, обувки без собственици, кучета, сватби, клечка кибрит, за приятелства и пътища. Режисьор е Благой Бойчев. Повече информация за мястото на излъчване на събитието може да намерите тук.

Bookshop 728×90