VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Сняг, ще го видим отново. Джон Сняг

„Заснех няколко сцени, в които съм мъртъв“, разкри Кит Харингтън

Джон Сняг бе убит на Вала в края на пети сезон на „Игра на тронове“.  - Сняг, ще го видим отново. Джон Сняг

Джон Сняг бе убит на Вала в края на пети сезон на „Игра на тронове“.

Една от мистериите на „Игра на тронове“ е разрешена. Донякъде.

Съдбата на героя на Кит Харингтън Джон Сняг остава сред големите въпроси какво лежи в така очаквания шести сезон на сериала на НВО. Пред „Тайм Аут Лондон“, цитиран от „Ентъртейнмънт Уийкли“, актьорът заяви, че определено ще го видим отново. Но ще го видим мъртъв.

„Заснех няколко сцени, в които съм мъртъв“, коментира Харингтън, който досега отричаше последващо участие в „Игра на тронове“.

„Вижте, аз не съм повече в сериала. Определено няма да съм в новите епизоди“, заяви той преди да разкрие, че ще се появи като мъртвец.

Ясно е, ще видим все пак Джон Сняг отново, но очевидно няма да е по начина, по който мнозина почитатели на „Игра на тронове“ се надяват.

Въпреки жокерите, щестият сезон тъне в мистерия. Софи Търнър, която играе Санса, наскоро заяви, че предстоят много шокиращи обрати. В Туитър и Лина Хийди (Церсей) загатна, че се готвят изключителни неща.

Какви ще бъдат те, ще разберем след 24 април, когато „Игра на тронове“ се завръща в ефира.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90