VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Шварценегер задържан за каране на велосипед

Актьорът подгонен на Мюнхенската гара, хващат първо бодигарда му

И задържалият го полицай, и нарушителят Шварценегер изглеждат щастливи на снимката след „произшествието“. - Шварценегер задържан за каране на велосипед

И задържалият го полицай, и нарушителят Шварценегер изглеждат щастливи на снимката след „произшествието“.

Германската полиция задържа Арнолд Шварценегер за каране на велосипед на Мюнхенската гара, съобщи „Билд“.

Пазителите на реда забелязали двама велосипедисти да преминават през района на жп гарата, където това не е позволено. Един от дежурните полицаи ги подгонил и успял да спре втория колоездач. След като изслушал какви опасности крие неправомерното му поведение, мъжът се оправдал, че е телохранител на Арнолд Шварценегер и е бил служебно задължен да го следва. Полицаят приел това за шега, но малко по-късно, когато Шварценегер се върнал да види какво става с охраната му, се убедил, че вторият нарушител наистина е звездата от „Терминатор“.

В отговор на полицейските обвинения 69-годишният Шварценегер обяснил, че го болели коленете и му било трудно да ходи. В опит да омилостиви стражаря, той му предложил да си направи с него селфи (снимката е разпространена от пресслужбата на мюнхенската полиция). След кратък предупредителен разговор, актьорът все пак си тръгнал пеша, бутайки велосипеда си.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС