Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Силата не достигна за концерта Star Wars в София

Музиката от сагата трябваше да зазвучи на живо в „Арена Армеец“ през май. Но не би

Освен оригиналната музика на Джон Уилямс, в „Арена Армеец“ щяха да бъдат прожектирани кадри от шестте  филма от поредицата, съчетани със светлинно, лазерно и огнено шоу. - Силата не достигна за концерта Star Wars в София

Освен оригиналната музика на Джон Уилямс, в „Арена Армеец“ щяха да бъдат прожектирани кадри от шестте филма от поредицата, съчетани със светлинно, лазерно и огнено шоу.

Star Wars in Concert в София няма да се проведе. На 21 май в зала „Арена Армеец“ трябваше на живо да зазвучи музиката от космическата сага „Междузвездни войни“ от симфоничен оркестър и хор. Това обаче няма да се случи, съобщават организаторите. Не се изяснява какви са причините, вероятно и поради слаб зрителски интерес – въпреки появата на Епизод VII през месец декември.

Освен оригиналната музика на Джон Уилямс към филма, спектакълът щеше да прожектира кадри от шестте филма от поредицата, съчетани със светлинно, лазерно и огнено шоу.

Всеки закупил билет за шоуто може да го върне и да получи пълната сума още днес.

Ето как става това, според съобщение от „Ивентим“:

Притежателите на вече закупени билети за отмененото шоу могат да възстановят стойността им от 9.02.2016г. до 09.05.2016г. на касите на Ивентим БГ, както следва:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Ивентим (билетен център НДК, OMV и т.н.) се възстановяват от конкретния обект, от който са придобити;

В случай, че сте закупили билети от сайта на Eventim.bg:

– С кредитна карта – молим да изпратите билетите до централния офис, намиращ се на нов адрес на ул. „6-ти септември“ 58 или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще възстановим сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

– С наложен платеж или по банков път, молим да изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да възстановим сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим България, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще ви възстановим сумата в брой.

При нужда от повече информация пишете на info@eventim.bg

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90