Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Синът на анархията вместо Шерлок

Ролята на изследователя Пърси Фосет в "Изгубеният град на Z" получи Чарли Хънам. - Синът на анархията вместо Шерлок

Ролята на изследователя Пърси Фосет в "Изгубеният град на Z" получи Чарли Хънам.

След като разбра, че не може да участва във всеки филм на планетата, Бенедикт Къмбърбач се отказа от ролята си в „Изгубеният град на Z”. Най-търсеният английски актьор трябваше да играе Пърси Фосет – британски изследовател, който изчезва в Амазония през 20-те години, докато търси изчезнал древен град. Режисьорът Джеймс Грей („Любовници”) ще адаптира и навигира лентата, базирана на книгата на Дейвид Гран, издадена през 2009 г.

Вместо това Къмбърбач реши да поживее в света на комиксите и да влезе в образа на Доктор Стрейндж – един от героите на „Марвел”.

В „Изгубеният град на Z“ ролята му получи друг британец, също любим на зрителите. Това е Чарли Хънам, познат ни от култовия сериал „Синовете на анархията”. Той е третият актьор, който подписва договор за ролята на обречения изследовател полковник Пърси Фосет. Брад Пит, продуцент на лентата, беше първият избор за централния персонаж.

Филмът явно ще е с доминиращо британско присъствие, защото англичаните Робърт Патинсън и Сиена Милър също са на борда.
Един от най-известните вампири в историята на киното ще играе сина на изследователя, а Милър – неговата вдовица.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90