POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Синелибри #3: 12 дни танц между кино и литература

Фестивалът се завръща за третото си издание през октомври

Фредерик Бегбеде откри „Синелибри“ миналата година. Кои ли ще са гостите при това издание? Снимка: Емил Георгиев - Синелибри #3: 12 дни танц между кино и литература

Фредерик Бегбеде откри „Синелибри“ миналата година. Кои ли ще са гостите при това издание? Снимка: Емил Георгиев

„Екранът, музика на буквите“ – под този надслов се завръща фестивалът „Синелибри“ в третата си година. През 2017-а събитието, което съчетава литература и кино, ще се проведе от 11 до 22 октомври, разбираме от официалния му плакат.

Засега не знаем никакви допълнителни детайли, но предвид, че второто издание на „Синелибри“ (от миналата година) предложи доста повече мащаб от дебютното, десетки прожекции на класики и нови (дори една световна премиера) филми, лични срещи с творци като Иржи Менцел и Фредерик Бегбеде, можем да очакваме надграждане и тук.

Докато разберем повече за предстоящия кино-литературен фестивал, ви предлагаме първия му официален постер.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90