Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

„Сирано“ на Армията – най-харесваното събитие в културата на 2021 г.

На церемония в Театър „Българска армия“ трупата на спектакъла „Сирано дьо Бержерак“ получи наградата си за Културно събитие на 2021 г. от „Площад Славейков“. От ляво надясно - Камен Донев, актьорът в главната роля, директорът на театъра Мирослав Пашов и главният редактор на „Площад Славейков“ Диляна Димитрова. Снимка: Гергана Димитрова/Площад Славейков  - „Сирано“ на Армията – най-харесваното събитие в културата на 2021 г.

На церемония в Театър „Българска армия“ трупата на спектакъла „Сирано дьо Бержерак“ получи наградата си за Културно събитие на 2021 г. от „Площад Славейков“. От ляво надясно - Камен Донев, актьорът в главната роля, директорът на театъра Мирослав Пашов и главният редактор на „Площад Славейков“ Диляна Димитрова. Снимка: Гергана Димитрова/Площад Славейков 

„СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК“ – КУЛТУРНО СЪБИТИЕ НА 2021 Г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах