Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Слави Бинев преговаря с хора от културата?

"Ако не успеят да ме изчегъртат оттук с всичките си гадни способи, ако успея да удържа на напъна, аз ще бъда изнесен оттук на ръце!", каза миналата седмица Слави Бинев. - Слави Бинев преговаря с хора от културата?

"Ако не успеят да ме изчегъртат оттук с всичките си гадни способи, ако успея да удържа на напъна, аз ще бъда изнесен оттук на ръце!", каза миналата седмица Слави Бинев.

Група творци в момента преговарят със Слави Бинев в парламента, съобщава агенция „Фокус“.

Срещата се провежда в кабинета на председателя на парламента Цецка Цачева. Миналата седмица Цачева призова Слави Бинев да се оттегли от шефския пост на парламентарната Комисия по култура и медии.

В информацията не се посочва кои са интелектуалците, които преговарят с Бинев. На големия протест срещу архонта на 3 декември всички творци отказаха да разговарят с него и той остана сам в залата, подготвена за срещата.

Днес от 14 ч. пред „Кристал“ е насрочен вторият масов отпор на хората от културата срещу Слави Бинев.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg