Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Слави Бинев със срок до 14 ч. да подаде оставка

Слави Бинев се отказа от културата, след мощен отпор на творците срещу него. - Слави Бинев със срок до 14 ч. да подаде оставка

Слави Бинев се отказа от културата, след мощен отпор на творците срещу него.

Слави Бинев се е срещал днес на два пъти с председателя на парламента Цецка Цачева и е бил призован да подаде оставка, съобщи Би Ви Ти.

На срещите са присъствали и интелектуалци, които разказват, че Бинев е бил просто слушател. Творците са останали с впечатление, че до 14 ч. той ще реши дали да подаде оставка. В същия час в градинката пред „Кристал“ е насрочен поредният протест срещу него като председател на Комисията по култура и медии в парламента.

На срещата в Народното събрание е присъствала председателката на Съюза на музикалните и танцови дейци Петя Бъговска, които излязоха преди дни с декларация, че не желаят да работят с Бинев.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90