Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

След Хари Потър, и Рон Уизли с дебют на Бродуей

Рупърт Гринт излиза на Бродуей в спектакъла „Това е само пиеса”. - След Хари Потър, и Рон Уизли с дебют на Бродуей

Рупърт Гринт излиза на Бродуей в спектакъла „Това е само пиеса”.

Рупърт Гринт, по-известен като Рон Уизли от кино сагата за Хари Потър, ще направи дебюта си на Бродуей тази есен. Актьорът ще участва в комедията на четирикратния носител на наградата „Тони” Терънс Макнали „Това е само пиеса”.

Гринт се присъединява към Матю Бродерик, Нейтън Лейн, Стокард Чанинг, Меган Мулали в постановката на Джак О`Брайън. Британският актьор ще влезе образа на Франк Фингър – режисьор вундеркинд, който има задачата да постави новата пиеса на нетърпелив драматург (Матю Бродерик), чиято кариера е на ръба на провала.

Пиесата за пръв път прави своята премиера пред нюйоркска публика през 1986 г. в Манхатанския театрален клуб.

Рупърт Гринт ще участва в леко променената адаптация на комедийната постановка на Терънс Макнали, чиято скорошна премиера на „Майки и синове” беляза неговата 50-годишнина на Бродуей.

Даниъл Радклиф – колегата на Гринт от „Хари Потър”, изиграл малкия магьосник, наскоро се завърна на бродуейска сцена в „Инвалидът от Инишман”. Въпреки това двамата няма да се засекат зад кулисите, защото ангажиментът на Радклиф приключва през юли, а премиерата на „Това е само пиеса” е насрочена за октомври.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg