Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

След „Туин Пийкс“ възкресяват и „Досиетата Х”

Агентите Мълдър и Скъли се завръщат. - След „Туин Пийкс“ възкресяват и „Досиетата Х”

Агентите Мълдър и Скъли се завръщат.

Телевизиите в Америка напоследък явно са настроени носталгично и вадят от нафталина старите си ефирни хитове. Преди няколко месеца Дейвид Линч обяви, че ще възкреси култовия си сериал „Туин Пийкс”, а сега от FOX TV решиха да поизтупат праха от фантастичния „Досиетата Х”, властвал на малките екрани през 90-те.

Дейна Уолдън и Гари Нюман – изпълнителни директори на телевизията, дала някога живот на агентите Мълдър и Скъли, в момента преговарят със създателя на научната фантастика Крис Картър, както и със звездите Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън.

Нюман сподели, че се надява намеренията им да се превърнат в реалност, макар че няма да е особено лесно, имайки предвид натоварените графици на основните си актьори.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90