POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Смениха Дани Бойл с Кари Фукунага

Режисьорът на „То“ поема новия филм за Джеймс Бонд

За специалистите бе неочакван изборът Кари Фукунага да режисира новия филм за Бонд, тъй като досега не е правил нито един екшън. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Смениха Дани Бойл с Кари Фукунага

За специалистите бе неочакван изборът Кари Фукунага да режисира новия филм за Бонд, тъй като досега не е правил нито един екшън. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кари Фукунага е новият режисьор на 25-ия филм за Джеймс Бонд, обявиха днес продуцентите на поредицата. Снимките по продукцията ще започнат на 4 март 2019 г., а премиерната дата е насрочена за 14 февруари 2020 г.

Фукунага спечели одобрението на критиците с филма „Зверове без нация“ (Beasts of No Nation) и сяда на режисьорския стол на мястото на Дани Бойл, който се отказа от проекта заради „творчески различия“ с продуцентите Барбара Броколи, Майкъл Уилсън и завръщащия се в ролята си на Бонд Даниел Крейг.

„Имаме удоволствието да работим с Кари. Неговите гъвкавост и иновативност го правят отличен избор за следващото приключение на Джеймс Бонд“, обявиха Броколи и Уилсън в Туитър.

Фукунага е режисирал „То“ (2017), „Джейн Еър“(2011), сериалите „Истински детектив“ и „Маниак“ – между които няма нито един екшън, затова бе неочаквано точно той да замести Бойл. Спекулираше се между имената на С. Дж. Кларксън („Американски животни“ и предстоящия „Стар Трек“) и Ян Деманж („Хлапето Рик“).

Новият режисьор на „Джеймс Бонд“ има „Еми“ за целия първи сезон на „Истински детектив“ от 2014 г.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС