Смях и пресконференция за зрители с Брус Дикинсън в зала 1

Вокалистът на „Айрън Мейдън“ не идва за концерт, а за хумористично шоу

На 23 декември Брус Дикинсън ще разкаже у нас забавната страна на своя живот като музикант. Снимка: Nidhal Marzouk - Смях и пресконференция за зрители с Брус Дикинсън в зала 1

На 23 декември Брус Дикинсън ще разкаже у нас забавната страна на своя живот като музикант. Снимка: Nidhal Marzouk

София не веднъж е посрещала „Айрън Мейдън“, тази година обаче ще видим само вокалиста Брус Дикинсън – но не като певец, а като актьор в биографичното си хумористично шоу „За какво служи този бутон“. Ще го представи в навечерието на Коледа, на 23 декември, в зала 1 на НДК. 

„За какво служи този бутон“ е биографичната книга на Дикинсън, която излиза през 2017-а, година по-късно издадена и у нас от „Сиела“. Вокалистът на „Мейдън“ я представя на няколко литературни четения във Великобритания и успехът на тези срещи е толкова голям, че „За какво служи този бутон“ прераства в шоу, подобно на стендъп комедия. Така Дикинсън тръгва по света в ново амплоа.

Спектакълът е два часа, разделени на две части. В първата звездата разказва за вълнуващия си живот на музикалната сцена, представяйки случки, придружени със снимки от личния си архив си – както от книгата, така и други, по-малко известни и непубликувани истории.

Втората част на шоуто е посветена на въпроси към музиканта, той отговаря на всичко, което го питат хората в публиката – дори на най-странните и директни въпроси.

Билетите за спектакъла са на цени от 45 до 120 лв. и ще бъдат пуснати в продажба на 4 юли.

Организатори на гастрола са „Nucoast Concerts“ и „София мюзик ентърпрайсис“.

Доза Щастие

ДС