VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Смях и пресконференция за зрители с Брус Дикинсън в зала 1

Вокалистът на „Айрън Мейдън“ не идва за концерт, а за хумористично шоу

На 23 декември Брус Дикинсън ще разкаже у нас забавната страна на своя живот като музикант. Снимка: Nidhal Marzouk - Смях и пресконференция за зрители с Брус Дикинсън в зала 1

На 23 декември Брус Дикинсън ще разкаже у нас забавната страна на своя живот като музикант. Снимка: Nidhal Marzouk

София не веднъж е посрещала „Айрън Мейдън“, тази година обаче ще видим само вокалиста Брус Дикинсън – но не като певец, а като актьор в биографичното си хумористично шоу „За какво служи този бутон“. Ще го представи в навечерието на Коледа, на 23 декември, в зала 1 на НДК. 

„За какво служи този бутон“ е биографичната книга на Дикинсън, която излиза през 2017-а, година по-късно издадена и у нас от „Сиела“. Вокалистът на „Мейдън“ я представя на няколко литературни четения във Великобритания и успехът на тези срещи е толкова голям, че „За какво служи този бутон“ прераства в шоу, подобно на стендъп комедия. Така Дикинсън тръгва по света в ново амплоа.

Спектакълът е два часа, разделени на две части. В първата звездата разказва за вълнуващия си живот на музикалната сцена, представяйки случки, придружени със снимки от личния си архив си – както от книгата, така и други, по-малко известни и непубликувани истории.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Втората част на шоуто е посветена на въпроси към музиканта, той отговаря на всичко, което го питат хората в публиката – дори на най-странните и директни въпроси.

Билетите за спектакъла са на цени от 45 до 120 лв. и ще бъдат пуснати в продажба на 4 юли.

Организатори на гастрола са „Nucoast Concerts“ и „София мюзик ентърпрайсис“.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg