Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Снимат филм по три разказа на Джордж Р. Р. Мартин

Фентъзи историята ще се върти около магьосница, жена-воин и варварка

Джордж Р. Р. Мартин е автор на книгите, по които е сниман най-гледания в света сериал "Игра на тронове". Сега по негови творби ще снимат и кино.   - Снимат филм по три разказа на Джордж Р. Р. Мартин

Джордж Р. Р. Мартин е автор на книгите, по които е сниман най-гледания в света сериал "Игра на тронове". Сега по негови творби ще снимат и кино.

Фентъзи светът на автора на „Игра на тронове” ще бъде екранизиран още веднъж. Този път обаче е ред на големия екран да бъде завладян от героите на Джордж Р. Р. Мартин. Историята, която ще види кинослава, не е адаптация на поредицата „Песен за огън и лед“, завладяла ефира на HBO. Тя ще бъде базирана на три разказа на американеца и ще се нарича „В загубените земи”.

Това е сага, в която главните персонажи са жени, и описва техните приключения в качеството им на магьосница, жена-воин и варварка.

Мила Йовович, позната ни от зомби поредицата „Заразно зло”, и звездата от сериала „Безсрамници” Джъстин Чатуин водят финални преговори с продуцентите за участие във филма. Режисьор и сценарист на „В загубените земи” ще бъде Константин Уернър.

Снимките са насрочени за последното тримесечие на тази година в Германия.

Това е първият път, в който творби на Джордж Р. Р. Мартин се адаптират за големия екран.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС