Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Снимат самостоятелен филм за Хан Соло

Не е ясно дали Харисън Форд ще играе

Харисън Форд като Хан Соло в задаващия се „Междузвездни войни 7“. - Снимат самостоятелен филм за Хан Соло

Харисън Форд като Хан Соло в задаващия се „Междузвездни войни 7“.

Филм от вселената на „Междузвездни войни“ ще разкаже историята на космическия пътешественик Хан Соло, съобщиха от „Дисни“. Новото заглавие, което ще е самостоятелно, а не част от поредицата, ще бъде режисирано от Кристофър Милър и Фил Лорд. Все още не е ясно дали в него ще бъде ангажиран „оригиналният“ Хан Соло Харисън Форд.

Харизматичният престъпник, превърнал се в герой сред бунтовниците, е ключова фигура и в седмия „Междузвездни войни“, който излиза за Коледа. В ролята влиза самият Форд, който за последно е държал пистолета на Соло през 1983 г. в „Завръщането на джедаите“.

Мистерия остава дали във филма, посветен само на него, ще участва вече 72-годишният актьор. Не се съобщават още никакви детайли или поканени актьори. „Холивуд Рипортър“ съобщава, че сценарият ще бъде дело на Лоурънс Кашдан и синът му Джон.

Лоурънс Кашдан бе един от сценаристите на „Империята отвръща на удара“ и на „Завръщането на джедаите“, включи се и в работата по предстоящия „Силата се пробужда“ на режисьора Джей Джей Ейбрамс.

По-рано тази година сред феновете на „Междузвездни войни“ се породи силно въодушевление, благодарение на трейлъра на новия филм, в който за кратко се появяват Хан Соло и Чубака – в прословутия си кораб „Хилядолетният сокол“ – с думите: „Чуи, у дома сме си“.

Все още неназованият филмов проект за Хан Соло се планира да излезе през май 2018 г.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90