Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Снимат втори сезон на сериала „Връзки“

Ще бъде излъчен не по Би Ти Ви, а по Fox Life - в 9 държави едновременно

Михаил Билалов и Ллия Маравиля в сцена на ледена пързалка във втория сезон на „Връзки“. - Снимат втори сезон на сериала „Връзки“

Михаил Билалов и Ллия Маравиля в сцена на ледена пързалка във втория сезон на „Връзки“.

Започаха снимките на нови десет епизода на сериала „Връзки“, съобщиха от екипа на продукцията. Вторият сезон на комедийната поредица ще бъде излъчен тази пролет – но не в ефира на Би Ти Ви, където гледахме първия, а по канал Fox Life.

В продължението основна тема отново ще бъде смисълът на брака и още – изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрекъснатото търсене на идеалния партньор. Зрителите ще видят как след една година танц със смъртта Тони е напълно променен. След една година танц с двойствения живот, Мика – също. Двамата може би ще си дадат сметка, че в брака най-лесно може да се прости изневярата, а най-трудно скуката. Но изглежда се задава истинска предразводна война, в която ще бъдат замесени бивши и настоящи любовници, деца, родители, родители на родителите, медиатори, адвокати и всички възможни приятели…, разказват от продукцията.

В ролите ще видим отново Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анжела Недялкова, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова, Николай Ишков и Лорина Камбурова.

Вече е известна датата, на която комедията тръгва на малкия екран – 4 април. Сериалът ще се излъчва в девет държави едновременно – в България, Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

Продуцент на сериала отново е „Емо Вижън“, в екипа са режисьорите Виктор Божинов и Димитър Димитров, сценаристката Ваня Николова и операторът Борис Славков.

През януари FOX Networks Group придоби правата за излъчване на първия сезон на „Връзки“ на триторията на осем държави – Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg