VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Снимка за рожден ден: Катрин Зита-Джоунс (50), Майкъл Дъглас (75), Кърк Дъглас (102)

Катрин Зита-Джоунс предостави рядък шанс да видим 102-годишния Кърк Дъглас в профила на актрисата в Инстаграм. - Снимка за рожден ден: Катрин Зита-Джоунс (50), Майкъл Дъглас (75), Кърк Дъглас (102)

Катрин Зита-Джоунс предостави рядък шанс да видим 102-годишния Кърк Дъглас в профила на актрисата в Инстаграм.

Холивудската звезда Катрин Зита-Джоунс сподели снимка със свекъра си Кърк Дъглас – по повод двойния рожден ден, който тя и съпругът ѝ Майкъл Дъглас празнуваха на 25 септември.

Двамата съпрузи са родени в един и същи ден – Зита-Джоунс навърши 50, а мъжът ѝ отпразнува 75-ия си рожден ден заедно със 102-годишния баща на Майкъл, филмовата легенда Кърк Дъглас (роден е на 9 декември 1916 г.).

Актрисата публикува снимката, на което е прегърнала Кърк и държи ръката му в своя профил в Инстаграм с надпис:

„Миналата нощ вечеря с татко”.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Зита-Джоунс, която има 2,8 милиона последователи в Инстаграм, даде на феновете рядката възможност да видят Кърк, който до голяма степен отсъства от публичното пространство. Наскоро и синът му Майкъл публикува снимка с баща си, на която двамата са заедно на снимачната площадка на „Hail, Hero!“ – първият филм на Майкъл Дъглас, през 1969 г.

Баща и син на снимачната площадка през 1969 г.

В неделя Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас, които са женени от 19 години и имат заедно две деца, присъстваха на церемонията по връчването на наградите „Еми” в Лос Анджелис. Майкъл бе номиниран за най-добър актьор в комедиен сериал за ролята си в „Методът „Комински” на „Нетфликс”.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg