Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Софийска филхармония с концертни записи вместо отменените събития

Билетите могат да бъдат презаверени за новите дати или за други прояви от настоящия сезон

Софийската филхармония се извинява на зрителите си за причиненото неудобство и се надява в най-скоро време да обяви нови дати за събитията си. Снимка: Василка Балевска/Софийска филхармония - Софийска филхармония с концертни записи вместо отменените събития

Софийската филхармония се извинява на зрителите си за причиненото неудобство и се надява в най-скоро време да обяви нови дати за събитията си. Снимка: Василка Балевска/Софийска филхармония

Софийската филхармония ще излъчва на страницата си във Фейсбук записи от концерти от минали сезони в дните, в които по програма трябва да се провеждат събитията ѝ. Мярката е приета във връзка с решение на Министерския съвет за забрана на всички публични прояви като превенция на разпространението на коронавирус COVID-19, която на практика парализира културния живот в столицата и страната. 

Екипът на Филхармонията вече търси нови дати за събитията и ще ги обяви в най-близък срок. Билетите за концертите, които няма да се проведат могат да бъдат презаверени на касата на зала „България“ за новите дати или за други концерти от настоящия сезон 2019/2020.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах