VivaPay

Софийска филхармония с концертни записи вместо отменените събития

Билетите могат да бъдат презаверени за новите дати или за други прояви от настоящия сезон

Софийската филхармония се извинява на зрителите си за причиненото неудобство и се надява в най-скоро време да обяви нови дати за събитията си. Снимка: Василка Балевска/Софийска филхармония - Софийска филхармония с концертни записи вместо отменените събития

Софийската филхармония се извинява на зрителите си за причиненото неудобство и се надява в най-скоро време да обяви нови дати за събитията си. Снимка: Василка Балевска/Софийска филхармония

Софийската филхармония ще излъчва на страницата си във Фейсбук записи от концерти от минали сезони в дните, в които по програма трябва да се провеждат събитията ѝ. Мярката е приета във връзка с решение на Министерския съвет за забрана на всички публични прояви като превенция на разпространението на коронавирус COVID-19, която на практика парализира културния живот в столицата и страната. 

Екипът на Филхармонията вече търси нови дати за събитията и ще ги обяви в най-близък срок. Билетите за концертите, които няма да се проведат могат да бъдат презаверени на касата на зала „България“ за новите дати или за други концерти от настоящия сезон 2019/2020.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

#ИскаПлаче