Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Софийска филхармония с концертни записи вместо отменените събития

Билетите могат да бъдат презаверени за новите дати или за други прояви от настоящия сезон

Софийската филхармония се извинява на зрителите си за причиненото неудобство и се надява в най-скоро време да обяви нови дати за събитията си. Снимка: Василка Балевска/Софийска филхармония - Софийска филхармония с концертни записи вместо отменените събития

Софийската филхармония се извинява на зрителите си за причиненото неудобство и се надява в най-скоро време да обяви нови дати за събитията си. Снимка: Василка Балевска/Софийска филхармония

Софийската филхармония ще излъчва на страницата си във Фейсбук записи от концерти от минали сезони в дните, в които по програма трябва да се провеждат събитията ѝ. Мярката е приета във връзка с решение на Министерския съвет за забрана на всички публични прояви като превенция на разпространението на коронавирус COVID-19, която на практика парализира културния живот в столицата и страната. 

Екипът на Филхармонията вече търси нови дати за събитията и ще ги обяви в най-близък срок. Билетите за концертите, които няма да се проведат могат да бъдат презаверени на касата на зала „България“ за новите дати или за други концерти от настоящия сезон 2019/2020.

ВАКЛУШ 1

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах