Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Софийският университет затворен до 10 май

Почти три месеца отменени лекциите на живо заради коронавируса

Ректорът Анастас Герджиков първоначално бе разпоредил отмяна на лекциите и събитията в СУ „Св. Климент Охридски“ до 29 март. Снимка: БГНЕС - Софийският университет затворен до 10 май

Ректорът Анастас Герджиков първоначално бе разпоредил отмяна на лекциите и събитията в СУ „Св. Климент Охридски“ до 29 март. Снимка: БГНЕС

Удължава се срокът на отменените лекции и събития в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ – вместо до 29 март, учебното заведение ще остане затворено до 10 май, става ясно от заповед на ректора Анастас Герджиков.

Мярката се приема с цел да се ограничи разпространението на коронавирус COVID-19 у нас. В момента дейността на университета се извършва изцяло онлайн, включително и ликвидационната изпитна сесия. Извънредното положение наложи удължаването на различни академични срокове.

Днес, 23 март, Университетската библиотека към ВУЗ-а започна освобождаване на дигиталните ресурси в колекцията „Учебна литература“. Свободният достъп е осигурен за периода на дистанционно обучение на студентите в Софийския университет.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Дребни работи

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах