Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Софиянци чакат гости от Балконтурист

Два часа съзерцание отвисоко със симпатични абсолютно непознати

Кандидатите за балконтуристи ще бъдат избрани с кастинг. Всеки трябва да предложи и своя балкон. - Софиянци чакат гости от Балконтурист

Кандидатите за балконтуристи ще бъдат избрани с кастинг. Всеки трябва да предложи и своя балкон.

Два часа на чаша вино на чужд балкон, предлага на софиянци търговска верига за обзавеждане. Ексцентричната оферта е за посещение на чужда тераса с цел съзерцание на гледката отвисоко. Целта е гостите да оценят достойнствата на градинските мебели на фирмата. Инициативата е наречена „Балконтурист“.

Кандидатите ще бъдат избрани с кастинг, за да не се промъкнат хитреци, които да огледат какво има за отмъкване. Търсят се симпатични и сравнително толерантни собственици. Бройките са ограничени – седем. Всеки претендент трябва да предложи и своя балкон. Гостите се налага и да бъдат посрещнати подобаващо – на парти или барбекю.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg