Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Соня Йончева хедлайнер на руски музикален фестивал

Форумът се организира от оперния певец Илдар Абдразаков

Соня Йонечва на последния си концерт в София. Снимка: Василка Балевска/Софийска филхармония - Соня Йончева хедлайнер на руски музикален фестивал

Соня Йонечва на последния си концерт в София. Снимка: Василка Балевска/Софийска филхармония

Соня Йончева ще бъде звездата-хедлайнер на Мeждународния музикален фестивал на Илдар Абразаков, който ще се проведе в Екатеринбург, Казан и Москва от 15 до 26 февруари 2020 г. Проявата се организира от Фонда за подкрепа на младите таланти, основан от известния руски оперен певец Абдразаков, който често е партньор на Йончева на световните сцени.

Третото издание на фестивала през 2020-а ще бъде изцяло посветено на Джузепе Верди.

Финалът ще бъде в Голямата зала на Московската консерватория на 26 февруари. В гала концерта ще участват Соня Йончева, Илдар Абдразаков, Лучано Ганчи и Клаудио Сгура под съпровода на филхармоничния оркестър „Нова опера“ с диригент Михаил Татарников.

Вижте още: ЧОВЕШКИЯТ ГЛАС КАТО БЕЗЦЕННА ИТАЛИАНСКА ЦИГУЛКА

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС